RENOVEREN

In veel gevallen is het mogelijk om uw dakkapel te laten renoveren , tenzij de conditie van de dakkapel reden geeft tot vervangen, bijvoorbeeld bij het intreden van houtrot. Een dakkapel renovatie kan bestaan uit het vervangen van het kozijn, maar ook de gehele buitenafwerking inclusief dakbedekking. De binnenzijde blijft dan intact. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Kozijnen kunnen worden vervangen, zodat de oude dakkapel straks beschikt over kunststof kozijnen. De bekleding van de buitenzijde zal meestal worden vervangen, dit geldt ook voor de dakbedekking van bitumen of het isolatiemateriaal aan de binnenzijde van de dakkapel. U kunt de oude dakkapel ook laten verbreden. Bij een dakkapel renovatie hoeft de oude stijl niet gehandhaafd te blijven, houten onderdelen zoals de kozijnen of de rabatdelen aan de buitenz ijde kunnen worden vervangen door onderdelen van kunststof, de kleur kan gelijktijdig worden veranderd.

Dakkapellen kunnen altijd vergunningsvrij worden gerenoveerd, dit geldt zowel voor de achter- als voorgevel. U kunt de oude dakkapel op de achtergevel niet alleen renoveren, maar ook verbreden en andere materialen en kleuren toepassen. De richtlijnen met betrekking tot een dakkapel renovatie op de voorgevel zijn verschillend met de richtlijnen voor de achtergevel. Het verbreden van de dakkapel is niet toegestaan, net als het toepassen van opvallende kleuren. De dakkapel op de voorgevel kunt u wel vergunningsvrij laten renoveren, mits de stijl en vorm onveranderd blijven.

BINNENAFWERKING

Naast het plaatsen van dakkapellen, kunnen wij voor u ook de volledige binnenafwerking doen, zoals plaatsen van wanden , afwerken scheidingswanden, opbouwen vliering met/zonder vlizotrap, schuifkasten plaatsen en het aanleggen van electra. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen met u door te nemen en advies te geven.