REFERENTIES

Frank en Karin van Kasteel Amsterdam (juli 2015)

Geachte heer Vos en alle mensen van het team die bij ons gewerkt hebben:

Wat zijn wij blij met hoe alles gegaan is, van de snelheid (ongeloofelijk!) tot de kundigheid waarmee alles gedaan is: in één woord perfect!!
 
Frank en ik hebben echt met verbazing gekeken hoe jullie team als een goed geoliede machine aan het werk gingen en hoe netjes alles werd achtergelaten.
We bevelen jullie van harte aan. En iedereen die bij ons komt kijken is onder de indruk van het vakmanschap en de hoge mate van afwerking.
 
Kortom: heel veel dank, we kunnen niet wachten om met de afwerking te beginnen waardoor de rest van de verbouwing van ons huis op gang kan komen.

Fam. Plaisier te Capelle a/d IJssel
Afgelopen 30, 31 maart en 1 april 2015 heeft Vos dakkapellen bij ons 2 dakkapellen geplaatst en tevens een woonkamer kozijn vervangen met waterslagen/dorpels.
Waarom kozen we voor Vos Dakkapellen?

1. Eerst gezocht op internet naar verschillende zoektermen.
Zoals betrouwbare dakkapel of dakkappel leveranciers. Daar kwam ik een referentie tegen via een website van Vara Kassa, en daar stuitte ik op de naam Vos dakkapellen.

2. Dit hele verhaal gelezen, en besloten 3 bedrijven uit te nodigen waaronder Vos dakkapellen.

3. Vos Dakkapellen is langs geweest voor een offerte, en het gevoel van vertrouwde zaak was direct aanwezig.

4. Daarnaast een referentieadres gevraagd, en de dakkapel daar was zo keurig en netjes geplaatst. Daardoor direct dhr Vos gebeld met de mededeling dat zijn bedrijf de opdracht toegewezen kreeg.

De rest ging eigenlijk vanzelf.Bouwtekeningen opgevraagd en doorgestuurd, en alles werd verder geregeld. Data afgesproken, en op de afgesproken data is alles geplaatst. En wat kan ik zeggen over de plaatsing? Eigenlijk niets op aan te merken. Alles ging zo snel en super georganiseerd. Ik ben er echt verbaasd en zeer tevreden over. Maar ook over de kwaliteit, wat een mooie dakkapellen heb ik gekregen, daar is iedereen in mijn naaste omgeving het ook helemaal mee eens.
Vos dakkapellen is dan ook echt aan te raden voor eventuele andere klanten. Hierbij nogmaals mijn dank voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Familie Hoefakker, Harderwijk
Onlangs (febr. 2014) is Vos Dakkapellen uit Nunspeet bij ons geweest om een dakkapel met een buitenwerkse maat van 5,5 meter op onze zolderverdieping te plaatsen. Wat een vakmanschap leggen deze mensen aan de dag! Fantastische service!!!

De heer Vos is zeer vakbekwaam! Een aantal weken voor plaatsing kwam hij alles opmeten. Hij kwam met allerlei goede ideeen wat wij met de ruimte van de zolder zouden kunnen doen. Van het een kwam het ander. Uiteindelijk heeft hij behalve het plaatsen van de dakkapel de gehele zolderverdieping verbouwd. En hoe!!! Fantastisch! Een totale metamorfose!!

Meneer Vos, nogmaals zeer veel dank voor uw fantastische service! Het is een prachtig paleis geworden!!!! Het is nog veel, veel mooier dan wij ons vooraf hadden kunnen voorstellen! Dankzij de dakkapel hebben we nu heel veel lichtinval. De heer Vos regelde voor ons een totaalplaatje. Niet alleen de prachtige dakkapel, maar ook extra wanden waardoor we nu een voorzolder, 2 extra slaapkamers en daarboven een hele ruime vliering hebben. Alles voorzien van isolatie, verlichting, stopcontacten, een extra dakraam en ga zo maar door! En dat alles in drie dagen en voor een super strakke prijs! Deze allroundvakman Vos is werkelijk voor iedereen een aanrader!!!

Nogmaals heel veel dank voor alle service. We gaan heel veel plezier aan onze vernieuwde zolderverdieping beleven!


Michael, Amersfoort
Op 21 maart 2013 om 06:51 kwam Jurgen met zijn team, in totaal 4 man sterk om onze kunststof dakkapel van 4,15 en twee kunststof Velux dakramen te plaatsen. Na een kort overleg en nog voordat alle materialen boven stonden zat het eerste gat in het dak erin. In een razend tempo werd er gewerkt. Ieder had zijn eigen taak, een goed geoliede machine. Aangezien er een spant over onze zolder liep hebben wij deze laten verwijderen en nieuwe balken laten plaatsen om de dakconstructie op te vangen, ook is er een vliering gemaakt, al met al een aardig klus. Wij waren dan ook zeer verbaasd toen ze om 13:13 ons huis verlieten. Al met al zijn tevreden over het geleverde werk van Jurgen en zijn team, prima prijs kwaliteit verhouding en zeker een aanrader!


Frank Bouwmeester, Noordwijkerhout
We zijn zeer tevreden over onze dakkapel die je geplaatst heb. Zijn eindelijk klaar met de verbouwing dus kunnen we er lekker van genieten. Ik heb nog een paar goede recensies voor je op internet achtergelaten dus hoop dat je hier weer een paar nieuwe opdrachten uitsleept. Een zeer tevreden klant.


Gerald, Marga, Mart en Hugo Schoots, t Harde

Een zee van licht en ruimte!! Na de aanblik van onze Vos dakkapel, weten wij het zeker, dit is de investering dubbel en dwars waard en de plaatsing, loopt met het team van Jurgen Vos, als een geoliede machine. Het is vooral de werkwijze, die bij klanten zal aanspreken. Jurgen kiest voor een persoonlijke benadering en met zijn jaren lange ervaring, luistert hij goed naar de klant en geeft goede adviezen. De offerte is heel gericht en duidelijk en je hoeft er geen weken op te wachten. De voorbereidingen voor de plaatsingsdag worden helder op papier toegelicht, dus geen verrassingen. Wat wel verrassend is:

  • De plaatsing is écht binnen een dag gedaan;
  • De ruimte is grandioos en biedt zoveel meer mogelijkheden;
  • De hoeveelheid licht, geeft veel leefplezier en maakt het vertrek opties veel ruimer.

Wij zullen met onze jongens, nog jaren genieten van de dakkapellen die wij hebben laten plaatsen op de slaapkamers en badkamer van onze woning. Zeker weten, als Jurgen langs zijn projecten rijdt, dan kijkt hij vol trots even naar boven. Dat is de échte vakman! Bedankt voor de goede service.


Familie Mens, Lisse

Ik heb twee dakkappellen laten plaatsen door vos dakkappellen, ik ben erg tevreden. De indeling van de ramen waren we benieuwd naar en we mochten zo veel we wilden aanpassingen doen tot we tevreden waren. Op de dag van de plaatsing word er overlegd wanneer er iets aangepast of anders zou moeten komen. Fijne samenwerking en resultaat getuigd van vakmanschap. Harde werkers die er stipt om 7.00 uur zijn en voor 14.00 uur klaar zijn. En aanrader!


Mw. Markies, Amsterdam
Gisteren is de dakkapel naar tevredenheid geplaatst: wat een teamwerk, mijn complimenten!