ZONWERING

Rolluiken
Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte, koude en lawaai gereduceerd worden. Daarnaast waarborgen ze uw privacy en hebben ze een inbraakvertragende werking. Rolluiken brengen koelte op warme zomerdagen.
Met rolluiken als extra isolerende buffer bespaart u in de winter extra op uw energiekosten. Met een rolluik voor het slaapkamerraam slaapt u gegarandeerd beter en langer. Denk ook aan het middagdutje van uw baby of peuter, die veel minder gestoord wordt door straat- en ander lawaai dankzij de rolluiken.

Kant-en-klare rolluiken, electrisch met Somfy motor, of handbediend, in vele kleuren mogelijk, worden door ons geintegreerd geplaatst (achter het boeideel).

Screen
Een screen is een vlakhangende zonwering (doek) die hoge temperatuur stijgingen en hinderlijke zonschitterende voorkomt. Ze houden de zon tegen en de warmte buiten waardoor het binnen altijd aangenaam koel is. Een belangrijk voordeel van screens is dat u uw zicht naar buiten behoudt.

 

Elke gewenste maat kan verzorgd worden. Prijzen op aanvraag.